Wil je jouw bedrijf  laten groeien?

Succesvol zijn op social media anno nu? Dan moet je niet bedenken wat jij wil vertellen, maar wat je doelgroep wil horen. Authenticiteit en interactie zijn hierbij de sleutelwoorden. 

"Het is voor kleine- en middelgrote bedrijven voordeliger om de social mediawerkzaamheden ui te besteden aan een specialist die hier dagelijks mee bezig is"

Wij helpen MKB Nederland met een sterke strategie, creatieve content én de technische uitvoering van digitale marketing. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem contact op, we helpen je graag verder!

  • Content creatie 

  • Social mediaspecialist 

  • Owned content 

  • Social mediatemplates

  • En meer!

Social media uitbesteden 

SMONL heeft speciaal voor het MKB een marketingstrategie ontwikkelt die de naambekendheid en het bereik vergroot.

Het voordeel van adverteren op social media is dat de advertenties getoond worden aan een specifieke doelgroep. Met specifieke targeting zorg je ervoor dat de juiste mensen de juiste boodschap zien op de juiste momenten.

Social media-advertenties 

MKB Strategie 

Van gedachteloos social media berichtgeving plaatsen is nog geen enkel merk groot geworden. Een strategie is daarom het beginpunt. SMONL heeft speciaal voor het MKB een marketingstrategie ontwikkelt die de naambekendheid en het bereik vergroot door continuïteit en herkenbaarheid op social media te waarborgen. Als we dit koppelen aan betaalde social media-advertenties, zullen jouw kanalen een boost krijgen en niet alleen een onmiddellijke ROI creëren, maar dient ook als langetermijnoplossing. 

Ons Team

Klantgericht

Wij hebben een innovatieve, unieke benadering voor elke klant waarmee we samenwerken en elke digitale strategie die we implementeren. We gebruiken jouwpassie en het geloof dat u in jouwmerk hebt.

Betaalbaar

Met onze betaalbare pakketten kan zelfs het kleinste bedrijf slagen en hun omzet laten groeien.

Ervaren Specialisten 

Wij hebben een creatieve aanpak, kennis, transparantie en toewijding aan jouw succes.

© 2020 SMONL (Social Media Overnemen) All rights reserved.
KVK
80203906 
| Algemene Voorwaarden | Privacy Policy

whatsapp SMONL.png