E-mailmarketing bureau

Zuid-Hollad 

Het definiëren van uw doelgroep en het onderzoeken van uw concurrenten om ervoor te zorgen dat uw e-mailmarketingstrategie altijd een aantal stappen vooruit is.

Waarom heb je als midden en kleinbedrijf 

E-mailmarketing nodig?

Automation

E-mails zorgen voor gemakkelijke en geautomatiseerde communicatie.

Indrukwekkende resultaten

E-mails zijn nu krachtiger dan ooit en bieden een uitzonderlijk hoge ROI

E-commerce

Stuur tijdige herinneringen voor verlaten winkelwagentjes en nieuwe producten.

E-mailmarketing.jpg

Email Marketing 

We zijn een e-mailmarketingbureau in Londen en ons team van experts zal een gedetailleerde e-mailmarketingstrategie opstellen om uw klanten nog meer kans te geven om te converteren. We nemen de tijd om u en uw producten of diensten te leren kennen; zodat we campagnes kunnen maken die resoneren met uw klanten en prospects.

 

E-mailmarketing heeft de manier waarop u met klanten kunt communiceren veranderd. Nu kunt u een voor conversie geoptimaliseerde trechter creëren die onmiddellijke verkoop genereert en levenslange merkevangelisten creëert.

 

U kunt bijvoorbeeld verwachten dat gemiddeld 66% van de klanten een aankoop doet als resultaat van een marketing- of verkoopmail. Een redelijk goed rendement, niet waar? Een e-mailcampagne is ook perfect om hiaten in het traject van uw klanten te dichten. Dus elke marketingcampagne is naadloos en super effectief; zodat u bij elk contactpunt met hen kunt communiceren en communiceren.

Ons Team

Klantgericht

Geen twee e-mailmarketingklanten zijn hetzelfde en daarom wordt elk project benaderd met volledige flexibiliteit en ongedefinieerde individualiteit. We gebruiken uw passie en geloof in uw merk en werken als een verlengstuk van uw interne team, hoe groot of klein ook

Betaalbaar

Met onze betaalbare pakketten kan zelfs het kleinste bedrijf slagen en hun omzet laten groeien met gerichte Facebook-productadvertenties, remarketingstrategieën en samenhangende cross-channelmarketing.

Ervaren team

Onze marketeers hebben de hoogst mogelijke certificering in hun vakgebied, wat betekent dat u tijdens uw campagne toegang heeft tot interne experts die samenwerken om de online prestaties en de reële winst te verbeteren

© 2020 SMONL (Social Media Overnemen) All rights reserved.
KVK
80203906 
| Algemene Voorwaarden | Privacy Policy

whatsapp SMONL.png