Facebook-advertenties

social mediamarketingbureau 

Als vooraanstaand Facebook-reclamebureau in Zuid-Holland kunnen wij u helpen uw ideale klant te bereiken en uw bedrijf effectief en efficiënt te promoten.

Waarom heb je als midden en kleinbedrijf 

Facebook-advertenties nodig?

Brand Awareness

Betrek uw publiek met gebruiksvriendelijke inhoud, van afbeeldingen tot video's.

Bereik uw doelgroep

Profiteer van meer dan 2 miljard actieve accounts om Facebook-productadvertenties aan te presenteren.

E-commerce

Maak gebruik van de Facebook Pixel en verhoog de verkoop van uw producten / diensten.

Collega's die op kantoor werken

Facebook advertentieplatform 

Het Facebook advertentieplatform gebruikt een zeer effectief targeting-systeem dat uw ideale klant kan identificeren. Met zulke hoge gebruikersniveaus kunt u bijna garanderen dat uw beoogde klant daar is; wachtend op u om aan hen te adverteren.

 

U kunt op iedereen mikken. Wat u ook verkoopt, u ​​zult de klant vinden die dat product wil of nodig heeft! Het Facebook Ad-platform gebruikt een zeer effectief targeting-systeem dat uw ideale klant kan identificeren. Bijvoorbeeld hun voorkeuren, leeftijd en locatie.

 

Tegenwoordig zijn er niet veel websites waarop de Facebook Pixel niet is geïnstalleerd, waarbij de interesses van gebruikers worden gecategoriseerd zodat advertenties kunnen worden getarget. En om dit in uw voordeel te gebruiken, gebruikt ons deskundige Facebook-marketingbureau expertise om de kans op verkoop voor uw bedrijf te vergroten; omdat we ons kunnen richten op de klanten die uw producten of diensten waarschijnlijk nodig hebben en kopen.

Ons Team

Klantgericht

Ons Facebook-reclamebureau werkt voor u. We hebben een innovatieve, unieke benadering voor elke klant waarmee we samenwerken en elke digitale strategie die we implementeren. We gebruiken uw passie en het geloof dat u in uw merk hebt.

Betaalbaar

Met onze betaalbare pakketten kan zelfs het kleinste bedrijf slagen en hun omzet laten groeien met gerichte Facebook-productadvertenties, remarketingstrategieën en samenhangende cross-channelmarketing.

Ervaren team

We leveren consequent projecten met een creatieve aanpak, kennis, transparantie en toewijding aan uw succes.

© 2020 SMONL (Social Media Overnemen) All rights reserved.
KVK
80203906 
| Algemene Voorwaarden | Privacy Policy

whatsapp SMONL.png